Dasar Privasi

Menerangkan jenis maklumat yang kami kumpulkan dan sebabnya, cara kami menggunakannya, dan cara untuk mengkaji serta mengemaskinikannya.

Baca Dasar Privasi kami

Syarat Perkhidmatan

Menerangkan kaedah-kaedah yang anda persetujui apabila menggunakan perkhidmatan kami.

Baca Syarat Perkhidmatan kami

Ketahui lebih lanjut mengenai privasi dan keselamatan

Kami komited untuk melindungi privasi anda, meningkatkan keselamatan anda dan membina alat yang mudah digunakan untuk memberi anda pilihan dan kawalan.

Kami komited dalam melindungi privasi dan keselamatan anda

Apabila anda menggunakan perkhidmatan kami, itu bermaksud anda mengamanahkan kami dengan maklumat anda. Ketahui lebih lanjut tentang cara kami memastikan maklumat peribadi anda sulit dan selamat — dan membolehkan anda mengawal maklumat anda.

Pusat Keselamatan Google

Memastikan web selamat digunakan oleh semua orang adalah tanggungjawab kita bersama. Ketahui apa yang boleh anda lakukan untuk melindungi diri dan keluarga anda dalam talian.

Mod Inkognito

Ketahui cara menyemak imbas secara inkognito dalam Google Chrome, supaya laman yang anda buka serta fail yang anda muat turun tidak direkodkan dalam penyemak imbas Chrome atau sejarah muat turun. Ketahui cara mengakses mod inkognito.

Akaun Saya

Panduan Privasi Produk Google

Semasa anda menggunakan Gmail, Carian, YouTube dan produk lain daripada Google, anda mempunyai kuasa untuk mengawal dan melindungi maklumat peribadi serta sejarah penggunaan anda. Panduan Privasi Produk Google boleh membantu anda mencari maklumat mengenai cara untuk mengurus beberapa ciri privasi yang terbina dalam pada produk Google.